AN UNBIASED VIEW OF آنفولانزا حالت تهوع

An Unbiased View of آنفولانزا حالت تهوع

An Unbiased View of آنفولانزا حالت تهوع

Blog Article

آنفولانزا یکی از جدی‌­ترین بیماری‌های ویروسی است که سالانه تعداد زیادی از مردم را بیمار می‌کند. در بعضی از موارد، آنفولانزا می­‌تواند کشنده باشد.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان مرکزی

وی در پاسخ به اینکه آیا تزریق واکسن آنفلوآنزا عارضه  دارد یا خیر، گفت: واکسن آنفلوآنزا معمولا عوارضی در پی ندارد. اگرچه واکنش خفیف گذرا در محل تزریق در یک درصد افراد گزارش شده است.

روش‌های طبیعی که در درمان آنفولانزا به غلبه بر بیماری کمک می‌کنند عبارت‌اند از:

واکسن آنفلوآنزا از ابتلا به این بیماری جلوگیری می‌کند یا از شدت علائم آن می‌کاهد.

در صورت عدم انجام واکسیناسیون برای این افراد، بخشی از آنها به آنفلوآنزا مبتلا شده و علاوه بر  اختلال در  عملکرد و غیبت در محل خدمت، ریسک انتقال عفونت به بیماران  تحت مراقبت‌شان نیز وجود دارد.

موارد شدید آنفولانزا می‌تواند حتی در افراد سالمی که در هیچ یک از دسته‌های فوق قرار نمی‌گیرند نیز رخ دهد.

این بیماری که یک بیماری ویروسی و جهش یافته تلقی می­‌شود، از راه­‌های مختلفی می‌­تواند به بدن انسان سرایت کند و او را بیمار گرداند.

ویروس آنفولانزا همواره در حال تغییر و جهش است، به همین دلیل هر سال طی دو نوبت واکسن جدیدی برای آنفولانزا ساخته می‌­شود.

علائم مؤثر بر دستگاه تنفسی که همیشه تحت تأثیر قرار می‌گیرند (سرفه، عطسه، گلودرد، آبریزش چشم).

طبق تحقیقات و مطالعات صورت گرفته روی این گونه رژیم غذایی، مشخص شد که این رژیم غذایی خواص و تاثیرات‌ بسیاری بر سلامتی و کاهش وزن افراد داشته است. از دیگر فواید این رژیم غذایی، بهبود بیماری­‌هایی نظیر ؛

البته علائم دیگری مانند آنفولانزا تا چند روز مسری است اسهال و استفراغ، بی اشتهایی، گلو درد و …نیز در کودکان دیده می‌شود اما علائم ذکر شده در بالا، شایع تر است.

اگر قبلا به هر واکسن یا دارویی واکنش نشان داده‌اید، این موضوع را قبل از تزریق واکسن آنفلوآنزا به پزشک اطلاع دهید.

بابانژاد افزود: همچنین گروه های در معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینه‌ای از قبیل دیابت و فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانه‌ها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.

Report this page